"De weg naar een Vrij & Authentiek leven"

Het Online Y.I.N. Therapie programma is hét 6 maanden programma voor diegene die voelt dat hij/zij iets extra’s nodig heeft op fysiek en/of mentaal vlak & op zoek is naar een Vrij & Authentiek leven.

Y.I.N. staat in deze voor: “Your Inner Nature”. Wat in het Nederlands vertaald kan worden als: jouw innerlijke natuur. Y.I.N. kun je zien als hetgeen in jou leeft en waar je jouw authentieke pad vindt en de weg naar een Vrij & Authentiek leven.

Dit programma is geen standaard programma maar echt Uniek en gaat geheel over jou! Ik neem je mee op een reis waarin alle facetten van Y.I.N. therapie voorbij gaan komen. Het Y.I.N. Therapie programma helpt je om weer in verbinding met jezelf te komen. Te gaan luisteren en te gaan horen wat er écht is.

"Het programma gaat 1x per half jaar van start"

𝔻𝕖 𝕚𝕟𝕤𝕔𝕙𝕣𝕚𝕛𝕧𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕤 ℕ𝕌 𝕆ℙ𝔼ℕ, 𝕙𝕖𝕥 𝕖𝕖𝕣𝕤𝕥𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕘𝕣𝕒𝕞𝕞𝕒

𝕤𝕥𝕒𝕣𝕥 𝕓𝕚𝕛 𝕧𝕠𝕝𝕕𝕠𝕖𝕟𝕕𝕖 𝕒𝕒𝕟𝕞𝕖𝕝𝕕𝕚𝕟𝕘𝕖𝕟!

Zodra er voldoende inschrijvingen zijn gaat we starten!

Het Online Y.I.N. Therapie programma doorloop je in een vaste groep, op een vast moment en via live ZOOM sessies. Geen online leeromgeving maar altijd LIVE & WARM CONTACT. Het online YIN Therapie programma past bij iedereen die ervoor open staat om te refelcteren zowel mannen als vrouwen zijn meer dan welkom.

Eerst kennismaken? Klik op de knop hieronder om helemaal vrijblijvend jouw kennismaking in te plannen. In de kennismaking krijg je ook meer info over de inhoud van het programma.

Plan via de knop hieronder gelijk je gratis kennismakingsgesprek in!

Het 6 maanden

Y.I.N. coachingprogramma

~ start ~

𝔻𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕨𝕒𝕥 𝕛𝕖 𝕜𝕣𝕚𝕛𝕘𝕥:

Negen Unieke modules, waarin je alles leert over jezelf, je bewust- en onbewuste zijn, je zelfherstellend vermogen, je belemmerende overtuigingen en vaste patronen.

❁ De 9 Modules via ZOOM, bestaan uit waardevolle kennis en YIN beleving, mijn eigen ervaringen,  oefeningen en transformerende inzichten die jou verder helpen naar vrij en authentiek leven. Vrij van de fysieke en mentale klachten die op dit moment ervaart, vrij van hetgeen jou belemmert in je authentiek en jezelf kunnen en mogen zijn

❁ Na iedere module ontvang je een naslagwerk in de vorm van een pdf en/of audio opname

❁ Toegang tot de besloten Facebook groep voor vragen en support

❁ 24/7 E-mail support van Wanda op jouw reflecties en opdrachten

❁ Betaling per maand mogelijk.

Het 6 maanden

Y.I.N. coachingprogramma

~ Privé ~

𝔻𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕨𝕒𝕥 𝕛𝕖 𝕜𝕣𝕚𝕛𝕘𝕥:

❁ Alles wat je bij het Y.I.N coachingprogramma ~Start ~ ook krijgt met daarnaast extra persoonlijke begeleiding.

❁ Vier individuele online coachings sessies of 2 offline sessies om samen met Wanda nog dieper en persoonlijker op het programma in te gaan

❁ Eén keer per module extra een contactmoment met Wanda via Whatsapp voicememo

❁ Whatsapp intensive personale support