"De weg naar een vrij & authentiek leven"

"De weg naar een Vrij & Authentiek leven"

Het Online Y.I.N. Therapie programma is hét 3 maanden programma voor diegene die voelt dat hij/zij iets extra’s nodig heeft op fysiek en/of mentaal vlak & op zoek is naar een Vrij & Authentiek leven.

Y.I.N. staat in deze voor: “Your Inner Nature”. Wat in het Nederlands vertaald kan worden als: jouw innerlijke natuur. Y.I.N. kun je zien als hetgeen in jou leeft en waar je jouw authentieke pad vindt en de weg naar een Vrij & Authentiek leven.

Dit programma is geen standaard programma maar echt Uniek en gaat geheel over jou! Ik neem je mee op een reis waarin alle facetten van Y.I.N. Therapie voorbij gaan komen. Het Y.I.N. Therapie programma helpt je om weer in verbinding met jezelf te komen. Te gaan luisteren en te gaan horen wat er écht is.

Indivudeel Online YIN Therapie traject

START: wanneer jij eraan toe bent

3 mnd | 5 live zoom sessies

YIN Yoga, meditaties, transformerende inzichten, reflectie opdrachten & meer.

Het Online Y.I.N. Therapie programma doorloop je indivudueel via live Facetime sessies. Geen online leeromgeving maar altijd LIVE & WARM CONTACT. Het online YIN Therapie programma past bij iedereen die ervoor open staat om te refelcteren zowel mannen als vrouwen zijn meer dan welkom.

Eerst kennismaken? Klik op de knop hieronder om helemaal vrijblijvend jouw kennismaking in te plannen. In de kennismaking krijg je ook meer info over de inhoud van het programma.

Plan via de knop hieronder gelijk je gratis kennismakingsgesprek in!

Het 3 maanden

Y.I.N. coachingprogramma

~ Start ~

𝔻𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕨𝕒𝕥 𝕛𝕖 𝕜𝕣𝕚𝕛𝕘𝕥:

5 unieke modules, waarin JIJ en je hulpvraag centraal staat. Waarin je jezelf beter leert kennen, je bewust- en onbewuste zijn, je zelfherstellend vermogen, je belemmerende overtuigingen en vaste patronen.

❁ De 5 Modules via ZOOM, bestaan uit waardevolle kennis en YIN beleving, mijn eigen ervaringen,  oefeningen en transformerende inzichten die jou verder helpen naar vrij en authentiek leven. Vrij van de fysieke en mentale klachten die op dit moment ervaart, vrij van hetgeen jou belemmert in je authentiek en jezelf kunnen en mogen zijn

❁ Tijdens iedere module maken we samen aantekeningen en formuleren we de opdrachten.

❁ E-mail support op jouw reflecties en opdrachten of we bespreken ze tijdens een op volgende sessie.

Het 3 maanden

Y.I.N. coachingprogramma

~ Extra ~

𝔻𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕨𝕒𝕥 𝕛𝕖 𝕜𝕣𝕚𝕛𝕘𝕥:

Alles wat je bij het Y.I.N coachingprogramma ~Start ~ krijgt met daarnaast extra persoonlijke begeleiding.

❁ naast de 5 online modules ontvang je nog eens 2 extra online sessies of 1 offline sessies om samen nog dieper en persoonlijker op bepaalde thema's in te gaan

❁ extra contactmomenten ter ondersteuning. Wanneer en daar waar nodig.