Online contact = verbindend

Lees maar eens......

Contact met Wanda via face time of telefonisch is een aanrader!
In februari van dit jaar kwam ik bij Wanda terecht met de vraag of ze mij met Yin Yoga zou kunnen helpen, omdat ik pijnklachten had door een versleten heup. Al de eerste keer bleek mijn bekken ook goed vast te zitten. We hebben twee keer op de mat houdingen kunnen oefenen, toen de Corona het onmogelijk maakte langs te gaan. Inmiddels had ik al
meegemaakt dat Wanda heel anders naar de oorzaak van de pijnklachten kijkt dan ik gewend was bij fysio en de arts. Ik blijk al jaren niet meer naar mijn lijf geluisterd te hebben bij alles wat ik meemaakte.


Wanda bood me aan om via face time les te krijgen, maar ik koos voor telefonisch contact omdat ik meer pijn kreeg, die zich uit had gebreid naar mijn schouder. Ik wilde eens rustig vragen kunnen stellen.
Dat was fantastisch.
We namen de houdingen door, maar vooral ook hoe ik al jaren gewend ben om te gaan met pijn, die je nou eenmaal oploopt in het leven. Wanda kon me uitleggen hoe het lichaam daar op reageert en hoe het zelfs correspondeert met organen in je lijf....Tja leren loslaten, durven voelen met je lijf in houdingen die je langer aanhoudt. Maar niet zo fanatiek als ik gewend was om dwars door de pijn heen te gaan.


Na het gesprek stuurde Wanda me een eigen filmpje met wat voorbeeld houdingen op maat, vooral ook voor mijn schouder. Het lukt me nu om veel rustiger met de houdingen om te gaan.
Het past juist in deze tijd om naar jezelf te kijken!
Het werkt!


~ Sara ~