Over mij

Samen op weg naar de bron van jouw klacht.

Hallo, ik ben Wanda en werkzaam als YIN Therapeut verbonden aan het New Health Centre in Sneek waar ik mensen begeleid vanuit de Integrale geneeskunst. Daarnaast ben ik YIN yoga docent en bij het opleidingsinstituut BIVAG werkzaam als vakdocent YIN Yoga.

YIN staat in deze voor: “Your Inner Nature”. Wat in het Nederlands vertaald kan worden als: jouw innerlijke natuur. YIN kun je zien als hetgeen je van binnen voert en waar je jouw authentieke pad vindt.

In mijn praktijk creëer ik, met een vleugje humor, veel liefde en aandacht, een sfeer waarin iedereen zijn eigen rust en ruimte mag beleven en zich zelf kan zijn. Ruimte om in je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden te bewegen en bewust te worden. Bewustzijn in beweging, waardoor je jezelf steeds beter leert kennen om zo zorg te kunnen hebben voor alles wat je tegenkomt.

Ik voel heerlijk in mijn praktijk, waar ik mensen met, en zonder, fysieke en mentale klachten begeleidt vanuit de basisgedachte dat het lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen.

YIN therapie helpt je om weer even helemaal met aandacht naar je lichaam te gaan.
Om vanuit die verbinding te kunnen onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

Onder YIN Therapie valt o.a:

- Een luisterende dialoog

- Verbindende aanraking

- Functionele Osteopathie

- Yin Yoga

- Vitale leefstijl advies en meer.....

In YIN Therapie gaan we samen kijken wat voor hetgeen mag zijn wat jou dichterbij jezelf brengt en jouw zelfherstellend vermogen de ruimte krijgt. Samen reizen we de helende reis. Beleven, ontdekken en voelen….met aandacht voor jezelf en de ander nieuwe inzichten tot je nemen.

Voel je welkom!

Harte groet, Wanda

Naast Yin & YIN Therapie bied ik ook traditionele Hawaiiaanse Lomi Lomi massage aan. Ben je hierin geïnteresseerd dan verwijs ik je naar deze website: www.AKA-lomilomi.nl