Your Inner Nature Fotoshoot

Laat jezelf zien!

Wat ik DOE is niet uniek. Wie ik BEN wèl. En dat geldt ook voor jou.

In deze tijd waarin internet een grote rol speelt, nemen foto’s een steeds belangrijkere plaats in en is het niet alleen leuk om een paar goede foto’s van jezelf te hebben maar daarnaast ook erg nuttig. Laat maar zien wie je bent en wat jou UNIEK maakt. Ben en blijf jezelf hiervan bewust als je werkt aan je website of iets post op social media.

Jouw foto’s kunnen dit voelbaar maken!

YIN Fotoshoot werkt daarnaast ook als een spiegel en helpt je dichter bij je gevoel te komen en contact te maken met jezelf. Denk maar eens wat er gebeurt als er nu een camera op jou gericht wordt! Ook naar jezelf kijken op beeld is heel waardevol. Het geeft je ruimte om objectief te zijn over die vrouw/man die je ziet op de foto. Het totale proces geeft onbewuste drijfveren weer en helpt jou om deze te gaan herkennen, erkennen en te omarmen. Jezelf


Door de shoot heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke stem die riep. ”Ga spelen in de sneeuw. Laat spontaniteit toe en ga genieten.” Door de shoot ben ik in contact gebracht met mijn authenticiteit en schoonheid. En mijn stralende energie. De shoot heeft mij herinnerd aan wie ik ben...
~ Alberta ~

Wytse vertelt..

De shoot heeft mij geholpen om een oud stuk te mogen helen. Jaren lang vond ik geen enkele foto van mezelf mooi. Ik had moeite om mij te verbinden aan mijn hart.

Het verhaal over YIN fotografie resoneerde enorm en   ik heb ook meteen gereageerd.

De shoot zelf was zo relaxed. De liefde en zachtheid van Wanda lieten mij ontspannen en zorgde voor een heerlijke, ongedwongen ochtend. Ik kon mijzelf laten zijn.

Door de shoot ben ik weer wat dichter bij mezelf gekomen. De foto’s lieten mij zien dat ik meer ben dan een groot en krachtig ruimtepak. Er zit namelijk ook een heel mooi zacht deel in. Het is zo mooi om dat te mogen zien en horen. Het is een spiegel en een constante herinnering aan wie mag zijn.

De shoot heeft mij geholpen om weer meer te mogen verbinden met mijn hart, met wie ik ben.

~ Wytse ~


Waarom ik doe,

wat ik doe?

YIN is mijn passie en deze verbind ik met mijn "hobby" fotografie. Ik schouw graag hetgeen zich onder de oppervlakte bevind. Vanuit daar naar de kern van het grote geheel om daarin mezelf te herkennen. Als je Moeder Aarde en alles wat daarop leeft ziet, vanuit een andere laag van je bewustzijn, krijgt alles net een andere "kleur".

Het boeiende voor mij aan fotograferen van mensen is om juist die Unieke "kleur" zichtbaar te maken. YIN gaat over authentiek zijn, je eigen unieke kleur omarmen, dragen, vormgeven en uitdragen.

Laten zien wie JIJ bent.

Ik ga graag samen met jou op deze ontdekkingsreis.

Liefs Wanda