YIN Therapie |

Een luisterend gesprek

Verwonder je over het inzicht en de kracht, die in jezelf aanwezig zijn.

In de YIN Therapie benadering gaat het niet om de bestrijding van symptomen, maar kijken we naar de mens in zijn/haar totaliteit, vanuit de visie dat alles met alles samenhangt - lichaam en geest, heden en verleden, het tastbare en niet-tastbare.

Tijdens het leven loopt iedereen kleine en grotere beschadigingen op. Deze gebeurtenissen verstoren je balans en kunnen (soms pas veel later in je leven) voor blokkades en klachten zorgen die je belemmeren in je functioneren. Vaak wordt dan gezocht naar een manier om zo snel mogelijk van deze klacht af te komen. Maar zelfs als dit lukt, is de kans groot dat deze later, misschien in een andere vermomming, weer terug komt.

YIN Therapie pakt niet het symptoom aan maar gaat op zoek naar de bron.

Net zoals de verstoring diep in jou zit opgeslagen, zijn het antwoord en de potentiële kracht om deze blokkade te verwerken en op te ruimen ook in jou aanwezig. YIN Therapie ondersteunt jouw zelfhelend vermogen: als begeleider ben ik jouw gids, jouw spiegel en klankbord, die je helpt om de verborgen antwoorden op jouw vragen te ontdekken. Daarbij gaat het niet om eindeloos graven in het verleden. Het mooie van de YIN Therapie methode is dat er heel veel gebeurt op energetisch en gevoelsniveau, zonder woorden, en heel intuïtief.

In een consult of een traject begeleid ik jou één op één. Door middel van luisterende gesprekken maar ook door DOEN, ERVAREN & VOELEN.

Jouw vraag bepaalt de invulling. Na onze eerste consult bepalen we samen het vervolg, daarbij altijd rekening houdend met jouw eigen wens.
Door het inzetten van mijn brede achtergrond en ervaring, kan ik diverse tools inzetten om jou te begeleiden.
Thuis ga je aan de slag met de verworven inzichten, om het in werking gezette proces van verandering te continueren.

Voel je welkom. Ook online begeleiding is mogelijk.

Open & Eerlijk
Veilig & Discreet, afgestemd op JOU.

VOEL JE WELKOM